| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
checklist verhuizen
overzicht woonlasten
abonnementen

home » disclaimer »

Disclaimer


Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door Woneninjeregio gecreëerde internetsite en/of pagina's de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. Woneninjeregio is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Woneninjeregio gecreëerde site en/of pagina's.

Woneninjeregio wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker. Woneninjeregio geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid Woneninjeregio uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Woneninjeregio zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Woneninjeregio is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Woneninjeregio aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Woneninjeregio is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.


Copyright:

© Copyright 2002-2018 Bits & Hits v.o.f.
Alle rechten voorbehouden. Niets van de informatie, foto's, ideëen, concepten of andere inhoud van deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in bestanden, openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bits & Hits v.o.f.